Hessenweg 142 a
3791 PM Achterveld

Tel: 0342 452575
Fax: 0342 452576
E-mail: info@gutterking.nl
Web: www.gutterking.nl

Gutter King Nederland

Naadloze Aluminium Dakgoten
het enig origineel
Logo
home page
     Bakgoot 205 (nieuwbouw)

Gutter King Nederland is de grondlegger van naadloze aluminium dakgoten in Nederland en heeft sedert 1978 een ruime ervaring opgebouwd met het fabriceren en monteren van naadloze, aluminium dakgoten.

Onze dakgoten zijn prima geschikt voor de bouw en renovatie van velerlei typen bouwwerken: agrarische, industriële en bedrijfsgebouwen, recreatieve gebouwen, woningen en woningblokken.


Aluminium
Aluminium heeft goede eigenschappen en wordt daardoor steeds vaker toegepast in de bouw. De produktie van aluminium kost veel energie, maar dit wordt snel terugverdiend doordat aluminium goed te verwerken is, weinig of geen onderhoud vraagt, duurzaam is, niet degenereert en in het gebruik geen emissie heeft naar lucht of water, hergebruik onbeperkt is en het materiaal als zodanig volledig recyclebaar. Investeren in aluminium is investeren in het milieu.

 

Vakkennis
Met ruim 30 jaar ervaring weet Gutter King als geen ander hoe het is om naadloze aluminium dakgoten te produceren en te monteren. Bovendien is Gutter King een van de weinige naadloze aluminium dakgootproducenten afkomstig uit de loodgieters- en dakdekkers-branche en kent derhalve de eisen die een dak stelt aan een dakgoot.
Vakmanschap is herkenbaar.

Gutter King levert aan bedrijven, overheden, woningbouwverenigingen, sportverenigingen en particulieren.

Rio grande (manege)